lördag 12 november 2011

Dagen med alla ettorna

Fredag 11-11-11
Opponering klockan tio och respondering klockan tretton. Lite nervöst var det. Men, det gick förvånansvärt bra. Jag har en hel del saker att ändra och komplettera i min uppsats. Men, jag har tio arbetsdagar på mig att göra det och när det är gjort och den slutliga versionen är inskickad kommer min uppsats att bli godkänd, enligt seminarieledaren som jag hade vid min respondering.

Jag fick en kommentar i ett sms igår som såg ut ungefär så här: Nu är du ju klar med lärarutbildningen (i princip). Nu kan allt resterande ses som komplettering.

Så kan man ju faktiskt se det. Även om jag har en termin kvar, eftersom jag tänker byta ut min specialiseringstermin, så är ju det mesta gjort. Vilken omtumlande tanke!

Hur gick det till?

2 kommentarer:

 1. Det måste kännas skönt att VETA att Du kommer att bli godkänd, själv har jag ju trott det hela tiden eftersom jag vet hur bra Du är på ord, text och skriverier.
  Varför ska Du byta specialiseringstermin, det har jag aldrig förstått, vad tänkte Du specialisera Dig på och varför har Du bytt till vad??
  Jag hoppas Din vecka i Härnösand inte blir alltför arbetsam och jobbig.
  Åsa

  SvaraRadera
 2. Jotack, det känns helt okej.
  Fast vi har ju inte sett än att jag verkligen fixat kompletteringarna etc.
  Jag ska läsa So & No till våren, så att jag får behörighet att betygsätta 6-orna.
  Det är bättre att ha den i min lärarexamen, än specialpedagogiken. Just i behörighetssyfte.

  Tack för omtanken!

  SvaraRadera