torsdag 4 juli 2013

Flyttning

Om knappt en månad är jag Bjurholmsbo. Vad det nu innebär. Det känns mer som att jag kommer att vara "Fredrikabo i exil", eftersom det ej var mitt förstahandsval att bo i Bjurholm. Men, det blir nog bra. Lägenheten är helt okej. Läget är bra, lugnt och med skog åt två håll. Ingen genomfartsväg, så trafiken lär vara minimal. Sonen har rätt nära till skolan, några minuters promenad bara och ungefär lika långt till de andra Fredrikabarnen som flyttar dit.

Det påstås att man rensar ut när man flyttar. Jag är skeptisk. Visserligen har jag lärt mig genom åren att göra mig av med en del saker. Men, annars följer det mesta med. Det finns liksom ingen anledning att skaffa nya saker bara för att göra det. Är grejerna fullt fungerande är det ju bara att fortsätta använda dem.

Jag har börjat packa. Jag gjorde en överenskommelse med sambon om att jag packar och han bär. Nu är ju jag sådan att jag har svårt att låta bli att bära jag med. Men, han får ta det mesta.
Jag köpte tolv stycken flyttkartonger, modell lagom, på Dollarstore idag. Fyllde sex av dem tidigare ikväll och halva den sjunde nu innan jag satte mig vid datorn.

Jaja, det blir nog bra med allt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar