måndag 22 februari 2016

Hittar ingen rubrik

Helgen har inneburit vardagsmotion i form av snöskottning. Förmodligen blir det mer av den varan till veckan. Nyttigt, har jag läst.

Det bär mig emot att skriva triviala saker om mig och min vardag. Typ snöskottning. Vilket leder till att det blir rätt lite nedtecknat. Vad i min vardag här är intressant liksom?

Jag försöker hålla mig ifrån det där med politik och sånt, eftersom det inte är bra för min hälsa att engagera mig i saker som jag ändå inte kan förändra - åtminstone inte utan att förgås på kuppen. (Det är min teori. Inget faktiskt påstående.)

Hur som helst. Jag försöker klura ut vem jag var innan omvärlden sa vem jag skulle vara. Det har inte direkt varit min starka sida, eftersom jag över tid präglats att anpassa mig till omgivningen.
Jag är mamma först, naturligtvis. Prio ett. Men, sen då? Jaja, det ordnar sig. Det mesta brukar göra det. Även om saker inte alltid ordnar sig på det sätt man trodde att de skulle göra.

Ha det gott.
3 kommentarer:

 1. Men kanske... jag vet inte.
  Men mitt "nya ledord" är YOLO... att leva här å nu, Du lever bara en gång.

  Jag är ju en sann pessimist, ser negativt på det mesta, målar faan på väggen å tror alltid det blir sämre... vilket det hittills blivit ;-)

  Men om Du koncentrerar Dig - ja eller om jag... - på det positiva, det som faktiskt fungerar som t ex snöskottning i Ditt fall, då finns det ju nån mening med livet.

  Eller?

  Kanske inte.

  Var rädd om Dig.

  Åsa

  SvaraRadera
 2. hoppsan, tror det blev en kommentar från ett gammalt alias... Kram Ina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trött som jag är råkade jag trycka på radera istället för på publicera...

   Radera